Over ons

De afkorting PIM staat voor Partner in Mobiliteit. PIMworks is de paraplu waar Flexwerkportaal en Vastwerkportaal onder vallen. Met PIMworks bieden wij woningcorporaties allerlei mogelijkheden voor het inhuren en aannemen van nieuwe medewerkers. Een compleet pakket aan diensten binnen één platform. 

 

Herman van Hoeven en Floris Kösters vormen samen het gezicht van PIMworks. Herman: "we komen allebei uit de corporatiesector. We kennen de processen en zijn door onze jarenlange ervaring op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen deze mooie branche."

Floris: "Transparantie is een belangrijk thema binnen woningcorporaties. Ook bij het inhuren en aannemen van nieuwe medewerkers. Met de platforms van PIMworks zorgen wij voor een inzichtelijk en eenvoudig proces. Zowel voor tijdelijke als vaste vacatures. Alles kan beheerd worden in één dashboard. Vragen en antwoorden zijn voor iedereen inzichtelijk. 

Veelgestelde vragen over PIMworks

PIM staat voor Partner in Mobiliteit. Met PIMworks willen wij een bijdrage leveren aan de arbeidsmobiliteit binnen de corporatiebranche.

Zowel Flexwerkportaal als Vastwerkportaal vallen onder de paraplu van PIMworks. Met deze portalen kunnen wij een breed pakket aan diensten aanbieden voor zowel tijdelijke als vaste vacatures.

Met de portalen die onder PIMworks vallen, richten wij ons specifiek op de corporatiesector. Hier liggen onze roots. Wij kennen de werkprocessen binnen woningcorporaties en zetten die ervaring graag in om onze klanten goed te kunnen ondersteunen. 

Veelgestelde vragen over Flexwerkportaal

Flexwerkportaal is een online platform voor tijdelijke inhuur- en adviesopdrachten bij woningcorporaties.

Woningcorporaties plaatsen tijdelijke inhuur- en adviesopdrachten. Bemiddelaars en zzp'ers kunnen hun diensten aanbieden door te reageren met hun cv en met een uurtarief.

Nee. Flexwerkportaal is geen bemiddelingsbureau. 

Het gebruik van Flexwerkportaal is gratis.

Degene die de opdracht gaat uitvoeren betaalt aan Flexwerkportaal een bedrag van maximaal € 2,50 per gewerkt uur.

Nee. Je sluit geen overeenkomst of abonnement met Flexwerkportaal af. Je kunt dus stoppen wanneer je wilt. 

Veelgestelde vragen over Vastwerkportaal

Woningcorporaties maken een account aan op Vastwerkportaal en publiceren vacatures. Kandidaten solliciteren via het platform door een cv te uploaden en een motivatie achter te laten.

Nee. Vastwerkportaal is geen werving- en selectiebureau. Vastwerkportaal is een vacaturesite.

Nee, dat kan niet. Alleen woningcorporaties kunnen vacatures publiceren op Vastwerkportaal.

Aan het plaatsen van een vacature zijn geen kosten verbonden. Vastwerkportaal is onderdeel van PIMworks. Daaronder valt ook Flexwerkportaal. Het verdienmodel van Vastwerkportaal is gekoppeld aan de succesfee die zzp'ers en bemiddelingsbureaus betalen voor het verkrijgen van een interim opdracht via Flexwerkportaal.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.